Klímatisztítás

Napjainkban a felmelegedés hatására, egyre gyakrabban az árnyékolók mellett

klíma rendszereket is használunk lakásunk hőmérsékletének szabályozására.

Az árnyékolók segítenek nyáron a hűvös levegő megtartásában télen benntartják a meleget. Megvásárlás után üzemeltetési költsége nincs ezért olcsó és hatékony. A klíma rendszerek folyamatos használata a megfelelő karbantartás hiányában költséges, és a karbantartás elmulasztásával akár egészségtelen is lehet. A klímákat évente egyszer szükséges tisztítani. Ezzel megelőzhetjük a baktériumok elterjedését, ami egészségkárosodást okozhat. Valamint a beltéri egység szűrőinek, forgató lapátainak elszennyeződése és a kültéri egységek szívócsatornáinak eltömődése, magasabb üzemeltetési költséget és a hatékonyság romlását eredményezheti.

Klíma tisztítás folyamata:

Beltéri egység fertőtlenítése antibakteriális aeroszolos spayvel, melynek hatóanyagai: baktericid (MRSA, Legionella), fungicid, tuberkolucid, virucid (HBV,HIV inaktiváló). Hőcserélők tisztítása, teljes külső belső tisztítás, kondenzációs tálcák, lapátok lekefélése, portalanítása. Kondenzvíz tálcák esetleges tisztítása. Elektromos csatlakozások ellenőrzése. Légszűrők, pollenszűrők tisztítása.

Kültéri egység átvizsgálása, a hátulján és oldalán lévő légnyílások portalanítása baktérim ölő folyadékkal való átmosása. Elektromos becsatlakozások átvizsgálása.

Áraink:

Amennyiben kollégáink árnyékoló szerelés miatt már a helyszínen tartózkodnak:

7.000,-

Csak klímatisztítás esetén:

Munka díj:  8.000,-

Kiszállás:    2.500,- (Bp. területén) parkolási díjfizetési területen +500ft

vidékre + 39ft/km