További árnyékolástechnikai termékek

Fólia

Ablakok fóliázása egyre népszerűbb elterjedtebb már hazánkban is. Többnyire az üveg belső felületére kerülve a hő nagy részét kin tartva akadályozza meg az épület szobáinak felmelegedését.
Leggyakrabban hővédő tükrös, matt, tej, biztonsági fóliákat használunk, látható és szinte láthatatlan kivitelben egyaránt, ami egyedivé különlegessé népszerűvé teszi a fóliákat.
A biztonsági fóliákat aMABISZ teljeskörű vagyonvédelemnek ismeri el, a rács kiváltására is tökéletesen alkalmas. A fóliák élettartama szinte korlátlan, semmilyen karbantartást nem igényel.

Nem árnyékolók

Rács: Kitűnő és esztétikus megoldás irodákhoz, garázsokhoz, üzletekhez. Az alumínium rács szerkezet több színben is kapható, melynek köszönhetően a belső és külső környezethez igényeihez igazítható.

SMO-KING: A 2012-es jogszabályi szigorítások következtében, a dohányzás kiszorult a munkahelyek, éttermek, bárok és szórakozóhelyek falai közül. Ennek az új helyzetnek a megoldására hívtuk életre a Smo-King dohányzó kabinokat. Az építmény szétszedhetőségének, felhúzhatóságának, és mobilitásának köszönhetően nem igényel külön építési engedélyt. Egyedi igényeknek és környezeti specialitásoknak megfelelően kialakítható kisméretű térfedés kiváló védelmet és kényelmet nyújt a vendéglátó ipari egységek dohányzó látogatói számára.

Függöny karnisok: Alumínium karnisok, kovácsoltvas karnisok minden típusa. Mennyezetre, homlokzatra szerelhető íves-boltíves kivitelben egyaránt és kiegészítőik.
Előnyei: különösen könnyű működtetés (ráncigálás nélkül mozgatható), folyamatos alkatrész utánpótlás (kisebb meghibásodás esetén nem kell újat vásárolni).

Harmonika ajtók: a már jól ismert termék főleg lakótelepi lakásokban vagy irodákban alkalmazzák, de mindenhol hasznos lehet ahol kicsi az ajtónyílás vagy a nyílóajtó működése nagyon zavaró lenne. Térelválasztásra is alkalmas.


Belső árnyékolók

Szalagfüggöny
Hővédő ablakfólia (tükröződő-matt)
Biztonsági fóliák
Raff roló-Római roló
Pliszé
Lap függöny
Belső télikert árnyékoló
Belső veranda árnyékoló

Külső árnyékolók

Külső reluxa-Zsalúzia
Külső roletta
Ablak napellenző
Ollókaros napellenző
Fix lamellás árnyékoló
Külső télikert árnyékoló
Party napernyő
Soltis naproló
Gomba napernyő